Type of Company

 

 

Hogedruk verneveling systeem.

Het nieuwe Agromax hoge druk (HD) verneveling systeem werkt door de zeer fijne verdeling van waterdruppels (10 micron). Deze waterdamp absorbeert de warmte in de lucht, hetgeen automatisch resulteert in vermindering van de temperatuur.

            

 

 

Het systeem bestaat uit:

Pompunit: Gemonteerd in het stationaire frame, incl: pompcapaciteit 4-21 liter / minuut met een maximale werkdruk van 70 bar (1000 psi); Elektromotor; Drukregelaar; Veiligheidsklep; En 2 of 4 filters (20/10/5/1 micron).


Hogedruk vernevelaar: uit roestvrij staal met antidruppelklepje. Er zijn twee versies, 0,02 (4,5 l/h) en 
0,03 (6 l/h) en 70 bar

Flex-Klem Venevelaar: deze kan op elk gewenste plek in de leiding worden gemonteerd (12 mm) met behulp van een eenvoudig gereedschap.


De buizen worden gekoppeld door middel van een rvs snijring koppeling of een roestvrijstalen perskoppeling.

 

 

Regelaar: Het systeem kan worden verbonden met de stalklimaat regelaar, of worden gestuurd door een combinatie van een thermostaat, vochtigheidssensor of een intervaltimer.

Het systeem kan ook worden gebruikt voor het regelen van: Relatieve vochtigheid; Stofbestrijding;
Geurbestrijding; Verneveling van additieven; Ontsmetting; of het inweken van pluimvee en andere stallen ivm reinigen. Het systeem kan ook gebruikt worden in kassen of het koelen van magazijnen, externe koeling van particuliere huizen en openbare plaatsen. Afhankelijk van de grootte van het gebouw en de toepassing kunnen we het juiste systeem voor u berekenen.