Type of Company

 

Elektronische handmatige pluimveeweegers

 

De weger is ontworpen voor het handmatig wegen van pluimvee en is geschikt voor alle soorten pluimvee. Deze pluimvee weegschaal lost vele problemen voor u op, en voldoet aan de eisen van de pluimveehouder.

De weegschaal weegt en registreert het exacte gewicht (nauwkeurigheid ± 1 gram) van elk dier en voert een statistische berekening uit van:

  • Uniformiteit
  • Standaard afwijking
  • CV
  • Dagelijks procentuele groei
  • Gemiddeld gewicht
  • Aantal wegingen

 

Data van 10.000 wegingen
De wegingen worden met een code opgeslagen in een onuitwisbaar geheugen compleet met boerderijnummer, koppelnummer, stalnummer en de dag van de ronde. Dit maakt het voor de pluimveehouder mogelijk een groot aantal dieren te wegen in verschillende stallen gedurende enkele weken of maanden.

 

Makkelijk in gebruik

Aangezien de weger op een oplaadbare batterij werkt is de weger erg gebruiksvriendelijk en geheel verplaatsbaar. Hij werkt 7 tot 8 uur op deze batterij, bevat een reserve batterij en een onuitwisbaar geheugen dat er voor zorgt dat gegevens nooit verloren gaan ten gevolge van te lage batterijspanning. Als de weger 5 minuten niet gebruikt wordt schakelt de weger zichzelf automatisch uit wat de levensduur van de batterij ten
goede komt.

Gegevens printen
De weger kan worden aangesloten op een printer of een computer. Alle gegevens opgeslagen in de weger kunnen worden geprint.

 

Digitale draagbare weegschaal
Capaciteit 25Kg x 5 gr. Eenvoudig af te lezen in verband met het grote display.
Batterij, tareer en display functie.

Ophang weegschaal
Capaciteit 5Kg x 20 gr. capaciteit 10Kg x 50 gr, ook leverbaar in 25, 50 of 100Kg
Compact, robuust en und corrosiebestendig.

Vleugelhouder
Poothouder